sl 02

Hva kan vi tilby av tjenester:

Vi har lang erfaring innenfor trafikkskilting og trafikksperringer. Her er noen eksempler hvor vi kan tilby våre tjenester:

 

Skilting i forbindelse med vei- og gravearbeider
Oppsetting av skilt og eventuell manuell dirigering av trafikken utføres.
Alt fra skilting for mindre gravearbeider til større trafikkomlegginger i forbindelse med asfaltlegging.
Vi har alle offentlige godkjente kurs som gir myndighet til å sette ut parkeringsregulerende skilter!

 

Idrettsarrangementer
I forbindelse med mindre og større idrettsarrangementer som maratonløp, sykkelløp, fotball turneringer etc. er det alltid behov for trafikkskilting og sperringer.

Vi har erfaring fra alle de store idrettsarrangementer i Oslo området som Oslo Maraton, Norway Cup, musikk-konserter og andre events.
I samarbeid med politiet gjennom mange år veit vi hva som kreves for at trafikken skal flytte best mulig til beste for arrangørene og ikke minst deltakere.

 

Filminnspilling
De fleste filminnspillinger som foregår på trafikkerte veier krever trafikksperringer. Her kan vi bistå med godkjennelse for sperringer fra offentlige myndigheter og selve skiltingen.

 

Andre midlertidige skiltinger og sperringer
Vi påtar oss alle oppdrag hvor det er behov for rask utrykning for å varsle mot fare som kan true helse og sikkerhet. Det kan være varsling mot takras.

 

Andre tilstelninger
Alle tilstelninger hvor trafikken blir påvirket må få godkjennelse av offentlige myndigheter og deretter må skilter utsettes etter gjeldende lover og regler.

 

Montering og vedlikehold av trafikkskilt.
Fast montering av nye trafikkskilt på husvegger og stolper utføres på fast pris eller på timebasis. Det er også et stadig behov for utbedring av skader på trafikkskilt samt omskilting.

Kontakt oss

Veiskilting a.s 

Østre Aker vei 60, 0581 Oslo 

Tlf: 926 25 171 

Epost: post@veiskilting.no

Org. nr: 999 540 023

 

40 års erfaring innen veiskiltning

Både Stein og Marius har fulgt i sine fedres fotspor og er 2 generasjons fagarbeidere  innen skiltfaget.

Med samlet 40 års erfaring innen veiskilting og trafikkomlegging, med alt fra store arrangementer som VM og World Cup renn til de mer dagligdagse skiltoppdragene står vi sterkt.